Salata de pui Nico

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1-2 piept de pui
  • 100 gr de branza telemea
  • 1 ceapa rosie
  • 100 gr de rucola
  • 1 rosie de culoare galbena
  • 1 rosie
  • 1 ardei verde
  • ulei de masline, ½ de lamaie si otel balsamic, sare.

Mod de preparare

Pieptul de pui de pune la fiert in apa cu sare dupa care atunci cand s-a fiert se scoate, se lasa la racit si se taie in cubulete, punandu-se un strop de ulei de masline pe el.

Se taie ceapa rosie julien, ardeiul si rosiile cubulete, se adauga branza taiata bucatele mici, se pune rucola si se amesteca, se sareaza, iar dressingul se face din amestec de ulei de masline, lamaie si otel balsamic.

www.reteteleluisupernico.blogspot.com

Pofta Buna,

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise