salata de rosii in sos de mustar

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500gr rosii,
  • o lingura de mustar,
  • 2 linguri de ulei,
  • o lingura de otet,
  • sare,
  • piper.

Mod de preparare

Se amesteca mustarul cu uleiul si otetul, adaugand cate un praf de sare si piper, frecandu-se pana cand se omogenizeaza perfect. Sosul rezultat se toarna in salatiera peste rosiile curatate si taiate in felii rotunde. Se scutura usor salatiera, astfel incat rosiile sa fie acoperite toate de sos apoi se lasa la rece sa se patrunda,timp de cel putin o ora si cel mult cinci

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise