Salata de sfecla cu branza de vaci à la Jamie Oliver

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 sfecle rosii (coapte
  • fierte - cum va plac)
  • cateva fire de busuioc
  • 100 gr branza de vaci
  • 100 gr telemea de vaca
  • 1/2 lingurita fulgi de chilli
  • 1 lingura otet balsamic
  • 4 linguri ulei de masline
  • sare
  • 1/2 lingurita cimbru
  • sucul de la o jumatate de lamaie

Mod de preparare

Taiem sfecla felii. si o punem intr-un castron. Adaugam 2 linguri ulei de masline, otetul balsamic, busuiocul taiat marunt si sarea. O lasam la marinat 30 de minute amestecand din cand in cand.

Intre timp punem branza intr-un blender cu uleiul de masline si cu cimbrul. Mixam bine si nu adaugam sare decat daca este necesar. Adaugam sucul de lamaie.

Pe un platou aranjam feliile de sfecla si le acoperim cu dressingul de branza. Presaram fulgi de chili si servim.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise