Salata de sfecla rosie

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -1/2 kg de sfecla
  • -50-60 ml de otet
  • -150 ml de apa
  • -1/2 lingurita de zahar
  • -1 lingurita de sare
  • -1 lingurita de piper boabe
  • -1 lingurita de chimen

Mod de preparare

Sfecla,spalata,se fierbe;dupa ce este fiarta(cca 1 ora sau putin mai mult),se curata,apoi,cu un cutit riglat,sau normal se taie felii(vezi poza).Cu cutit riglat,arata mai frumos.

Facem saramura din:apa,otet,zahar,sare,piper,chimen.

Sfecla,taiata,o punem in saramura;se amesteca bine,apoi se pune intr-un borcan.

Se pune in frigider si se ia,cit este nevoie;se poate servi,in ziua in care se face.

Daca va place,presarati,cind serviti,niste hrean ras.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise