Salata de sfecla rosie cu tahina- reteta araba

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 Kg sfecla rosie
  • 1/2 ceasca sos tahina
  • 1/2 ceasca suc de lamiie
  • 1/2 ceasca iaurtsare
  • 1 ceapa tocata fin

Mod de preparare

Sfecla rosie se foerbe in apa cu sare ,se curata de coaja si se taie cuburi.

Ceapa se marineaza in suc de lamiie si sare.

Se amesteca ceapa,iaurtul si tahina (daca e prea groasa se adauga 2 linguri de apa)

Se amesteca totul cu sfecla.

Se pune intr-un vas de salata si se presara deasupra patrunjelul tocat

.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise