Salata de sfecla rosie cu tahina- reteta araba

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 Kg sfecla rosie
  • 1/2 ceasca sos tahina
  • 1/2 ceasca suc de lamiie
  • 1/2 ceasca iaurtsare
  • 1 ceapa tocata fin

Mod de preparare

Sfecla rosie se foerbe in apa cu sare ,se curata de coaja si se taie cuburi.

Ceapa se marineaza in suc de lamiie si sare.

Se amesteca ceapa,iaurtul si tahina (daca e prea groasa se adauga 2 linguri de apa)

Se amesteca totul cu sfecla.

Se pune intr-un vas de salata si se presara deasupra patrunjelul tocat

.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise