SALATA DE SPANAC

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300 g frunze de spanac proaspat
  • 3 rosii
  • 1 ardei gras
  • 1-2 castraveti proaspeti
  • o legatura marar verde
  • o legatura ceapa verde
  • 3-4 fire usturoi verde
  • otet de mere ,otet balsamic sau zeama de lamaie
  • sare,piper,busuioc dupa gust

Mod de preparare

Spanacul se spala foarte bine in cateva ape,se scurge,se taie fasii subtiri si se amesteca cu rosiile taiate cubulete,ardeiul taiat fasii subtiri sau cubulete,castravetii taiati rondele,ceapa si usturoiul tocate marunt , mararul verde tocat foarte fin.

Deasupra se va turna dressingul preparat din zeama de lamaie,otet de mere sau otet balsamic,piper,sare,busuioc dupa gust si se va amesteca usor cu mana sau cu lingura.

Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise