Salata de spanac crud a la Tradaro

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • * 700 g spanac crud
  • * 2 castraveti de marime medie
  • * 2 fire de ceapa verde
  • * 2 linguri patrunjel verde
  • * 1 rosie
  • * 1 mar
  • * 100 g branza de vaci proaspata
  • * 2 linguri smantana
  • * 1 plic Knorr Salad Dressing Mediteranean
  • * 3 linguri ulei de masline
  • * 3 linguri de apa
  • * 2 linguri otet balsamic
  • * sare
  • * piper praf

Mod de preparare

- Spanacul se curata se spala cu apa rece, se rupe cat mai marunt si se pune in salatiera.

- Castravetii se dau pe razatoarea mica, iar marul pe razatoarea mare. Ceapa si patrunjelul se toaca marunt.

- Branza de vaci se amesteca cu smantana si otetul balsamic.

- Se adauga 1 plic Knorr Salad Dressing Mediteranean care se dizolva cu 3 linguri de apa si 3 linguri cu ulei de masline, se pune sare, piper praf dupa gust si se amesteca ingredientele in salatiera.

Se orneaza cu feliute de rosii.

Se serveste dupa preferinte.

Se adauga si un pic de suflet.

Pofta buna!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise