Salata de spanac, valeriana cu mozzarella si portocala

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 50 gr baby spanac
  • - 50 gr valeriana salata
  • - o cutie mini-mozzarella (150 gr)
  • - 2 portocale
  • - 2 linguri ulei masline
  • - sare roz

Mod de preparare

Se spala spanacul si valeriana sub jet de apa rece. Se lasa la scurs cateva minute, intr-o strecuratoare.

Se curata o portocala de coaja, se taie feliute sau cuburi. Cealalta portocala se stoarce de suc.

Se asaza intr-un castron spanacul si valeriana, se adauga branza, cuburile de portocale. Se presara un praf de sare si se amesteca usor cu mana.

Separat, se prepara un dressing din sucul de portocala si ulei de masline, se toarna peste salata.

Se serveste simpla sau o felie de paine!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise