Salata de ton cu fasole verde Tradaro

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • * 120 g ton in ulei(conserva)
  • * 300 g fasole verde
  • * 1 ceapa de apa
  • * 1 plic Knorr Salad Dressing Mediteranean
  • * 3 linguri ulei de masline
  • * 3 linguri cu apa
  • * frunze de busuioc
  • * 1 lingura maioneza din usturoi a la Tradaro
  • * 1 lingura frunze de patrunjel verde
  • * 2 linguri otet balsamic alb
  • * sare
  • * piper negru praf

Mod de preparare

- Fasolea se taie in bucatele potrivite pentru servit, se pune la fiert in apa fierbinte cu un praf sare si cand s-a inmuiat se scurge de apa si se pune in salatiera sa se raceasca.

- Tonul se scurge bine de ulei si se framanta cu furculita si se pune peste fasole. Se adauga ceapa de apa taiata Juliene.

- Se adauga 1 plic Knorr Salad Dressing Mediteranean care se dizolva intr-un bol cu 3 linguri de apa si 3 linguri cu ulei de masline in care se mai pune maioneza din usturoi a la Tradaro, frunzele de patrunjel verde tocat marunt, otetul balsamic alb, sare, piper negru praf dupa gust.

Se orneaza cu frunze de busuioc verde si se serveste dupa dorinta.

Se adauga un pic de suflet.

Pofta buna!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise