salata de ton cu maioneza

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 buc trunchi de ton alb
  • maioneza dupa pofta
  • 5 catei de usturoi marisori
  • zeama de la 1/2 lamaie
  • sare,piper din belsug
  • patrunjel tocat

Mod de preparare

-se fierbe trunchiul de ton in apa cu 2 frunze de dafin,boabe de piper,rozmarin

-dupa ce s-a racit pestele se dezoseaza,despieliteaza si se rupe in bucatele

-se prepara maioneza dupa pofta fiecaruia

-se amesteca pestele cu maioneza,usturoiul zdrobit,sare,piper,zeama de lamaie si patrunjel

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise