salata de ton cu sos de iaurt

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 salata verde
  • 4 oua
  • 3 rosii
  • 1 cutie ton
  • 1 cutie porumb dulce
  • sos : 200 g iaurt
  • 1 legatura ceapa
  • 1 lingurita mustar
  • 2-3 catei de usturoi
  • 1 legatura marar
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se fierb ouale, se spala rosiile si salata, rosiile se taie felii, iar frunzele de salata se asaza intr-un castron. Ouale se curata si se taie felii, apoi se strecoara porumbul si tonul si se amesteca cu rosiile si ouale. Sosul se prepara astfel: se curata ceapa si usturoiul, se spala mararul si toate se taie marunt, se amesteca cu iaurtul si mustarul si potrivesti la gust cu sare si piper.

Se pune sosul peste tonul amestecat cu celelalte ingrediente, omogenizezi salata, o asezi in bol peste salata verde si se orneaza cu rosii, ardei taiati fasii si marar tocat.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise