Salata de vara

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 bucata salata verde
  • 2 oua fierte
  • 300g sunca ardeleneasca
  • 300g cascaval sau branza
  • patrunjel tocat marunt
  • sare
  • piper
  • un pic de ulei
  • otel o lingura

Mod de preparare

Se spala salata si se taie marunt;apoi se taie ouale,sunca,si cascavalul cuburi si se pune peste salata.

Se condimenteaza cu ulei, sare, piper, otel si se amesteca.

Se orneaza cu patrunjel.

Pofta buna!

Aceasta fel de salata imi place sa o fac foarte des si sa o mananc chiar la servici in pauza de masa sau seara.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise