Salata de varza acra

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • varza murata,
  • ulei,
  • piper.

Mod de preparare

Daca varza este prea acra se tine in apa rece cateva ore, apoi se clateste si se taie fideluta, indepartand cotoarele. Se toarna peste ea ulei si se presara piper amestecand bine. Se serveste in special la fripturi dar si la preparatele din fasole alba.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise