Salata de varza verde ca in Ardeal

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 varza verde proaspata
  • 1-2 rosii bine coapte
  • 3 catei de usturoi
  • 3 -4 linguri ulei de floarea soarelui sau de masline
  • sare si piper dupa gust

Mod de preparare

Varza se spala,se curata de eventualele frunze vestede,se taie fin cu cutitul sau se da pe taietor,se sareaza si se amesteca bine dupa care se lasa vreo 10 minute sa se inmoaie.Rosiile spalate si taiate felii si usturoiul ras se adauga apoi in varza taiata,se adauga apoi uleiul,piperul si se amesteca din nou. Se potriveste de sare si apoi se poate consuma.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise