Salata din frunze de papadie

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1/2 kg frunze de papdie, 4 oua, 4 linguri ulei
  • zeama de la o lamaie, 4 fire de usturoi verde, 1 legatura de marar, 1/4 lingurita sare, 5-6 masline

Mod de preparare

Se pune apa la fiert pentru oua. Cand apa clocoteste se pun ouale incet, se firb timp de 7 minute, apoi se scot si se tin 1/2 de minut in apa rece.

Se alege papdia proaspata si frageda si se spala.Se curata usturoiul si apoi se spala impreuna cu mararul. Se toaca toate verdeturile, iar ouale se taie felii subtiri.

Se face un sos din ulei, zeama de lamaie si sare, care se bat foarte bine cu o furculita, apoi se toarna peste verdeturile tocate. Se amesteca bine.Se orneaza cu felii de ou si masline.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise