Salata ''forte''

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500g limba (porc sau vita)
  • 500g vinata
  • 300g cascaval
  • 300g morcov
  • 200g maioneza
  • sare dupa gust
  • 2 frunze de dafin
  • boabe de piper negru

Mod de preparare

Limba se fierbe in apa cu sare, frunze de dafin, piper negru boabe.

Vinata se taie cuburi si se prajeste in ulei, dupa care uleiul se scurge.

Morcovul se fierbe, se curata si se taie cub.

Cascavalul la fel se taie cub. Limba dupa ce sa racit tot se taie cub.

Toate ingridientele sus numite se aseaza intr-un castron si se amesteca cu maioneza. Sare se pune dupa gust.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise