Salata franceza cu sfecla si porumb

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 g sfecla
  • 4-5 rosii coapte sau murate
  • 1 conserva mica porumb
  • salata verde
  • 150 g maioneza

Mod de preparare

Se toaca sfecla in cubulete mici, orientativ la dimensiunea boabei de porumb; Se spala si se toaca salata verde in fasii subtiri, se scurge porumbul; Toate componentele se pun intr-un castron si peste ele se pune maioneza, se amesteca pana rezulta un sos de culoare roz;

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise