Salata italieneasca

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 60 g maioneza
  • 30 g mustar
  • 1 lingura ulei
  • 1 lingura otet
  • 100 g sunca
  • 100 g salam
  • 100 g telina
  • mazare fiarta
  • fasole fiarta
  • putina carne fiarta sau fripta
  • castravete acru
  • 1 ou
  • 1 gogosar
  • salta
  • patrunjel verde

Mod de preparare

Se amesteca maioneza cu mustarul si uleiul, apoi se adauga o lingura apa amestecata cu o lingura otet. Se adauga in maioneza tote legumele, carnea si castraveti acri taiate in bucatele mici si se amesteca. Se aranjeaza salata pe o farfurie si se orneaza cu un ou fiert, rosii, gogosari, morcov fiert, salta verde si patrunjel verde.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise