Salata "Lux"

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250 gr pastrama de porc (sau o bucata de carne de porc fiarta, sau afumata)
  • 3 oua
  • praz
  • 250-300 gr ciuperci
  • 50 gr caise uscate
  • 50 nuci
  • cascaval
  • maioneza
  • sare
  • piper negru

Mod de preparare

Fierbem ouale.

Prazul de taiat semicercuri si de prajit cu ulei de masline.

Punem sare si piper.

Le dam deoparte.

Ciupercile le spalam, le taiem felii si le prajim cu ulei de masline.

Punem sare si piper.

Asezam in straturi.

1 strat - pastrama taiata+maioneza

2 strat - pazul

3 strat - ciupercile prajite+maioneza

4 strat - caisele uscate taiate cubulete mici

5 strat - oua taiate marunt+sare, piper, maioneza

6 strat - nucile taiate in bucati mari

7 strat - cascaval dat prin razatoare

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise