Salata mexicana cu peste

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 pachet de legume mexicane
  • 3 bucatii de file de peste alb sau peste afumat
  • 250 g maioneza
  • sare, piper dupa gust

Mod de preparare

Legumele se fierb intr-un litru de apa clocotita. Intr-o alta cratita se pune un litru de apa, se lasa la fiert dupa care se adauga peste file pentru circa 1 minut.

Pentru maioneza, o puteti cumpara din comert sau o reteta mult mai simpla, 3 oua, 1/2 litru de ulei, o lingura de mustar, zeama de la o lamaie, sare si se paseaza intr-un borcan de 1kg cu ajutorul pasatorului de fructe de la mixer.Secretul maionezei este ca toate ingredientele sa fie la temperatura camerei.Succesul este garantat.

Se scurg legume, se pun intr-un castron mai mare, fileul se toaca marunt,toate se amesteca cu 3/4 din cantitatea de maioneza. Pentru aspect se orneaza cu maioneza si gogosar murat...Pofta buna

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise