Salata Nicoise

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 100 g fasole verde
  • 50 g mazare
  • 1 salata verde
  • 1 cartof
  • 1 morcov
  • 1 felie telina
  • 1 rosie
  • 1 ardei gras
  • 1 ou
  • 1 conserva ton
  • 1 iaurt (optional)
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Telina si morcovul curatate se dau pe razatoarea mica.

Rosia , castravetele si ardeiul se taie felii subtiri.

Salata spalata si stearsa se rupe bucatele cu mana.

Oul fiert tare se curata si se taie cubulete.

Conserva de ton se scurge de uleiul de pe ea, apoi se marunteste.

Se amesteca toate legumele si pestele ,se asezoneaza si se poate servi ca atare sau cu un iaurt amestecat in legume.

O mancare usoara dar foarte sanatoasa.

Pofta mare !

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise