Salata norvegiana

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 pesti afumati macrou (negro sau benito),
  • o ceapa rosie,
  • doua linguri maioneza preparata acasa,
  • o sfecla rosie (cam 300 grame),
  • un sfert de lamaie (zeama),
  • patrunjel verde pentru ornat.

Mod de preparare

Pestele se curata de piele si de oase,ceapa rosie se taie rondele, sfecla rosie se fierbe sau se coace in cuptor dupa care se da pe razatoarea mica,se stropeste cu otet si putina sare. Sfecla se pune apoi la scurs pana se usuca bine, dupa care se amesteca totul si daca mai este cazul se mai pune zeama de la un sfert de lamaie. La sfarsit se orneaza cu patrunjel verde tocat.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise