Salata orientala

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • ptr 6 persoane
  • 4-5 cartofi potriviti fierti in coaja
  • 4oua tari -fierte proaspat
  • 1ceapa rosie
  • 1/4pahar de otet
  • 1pahar de apa
  • 2-3 linguri de ulei

Mod de preparare

Se fierb cartofii in coaja si se lasa citeva ore sa se raceasca.

Ouale se fierb inainte de pregatim salata.

Ceapa se taie in solzi subtiri.

Intr-un castron se taie cartofii in felii subtiri deasemeni se adauga ceapa si la urma ouale taiate felii.

Se amesteca otetul cu apa se da la gust cu sare si zahar cui ii place mai slab mai adauga putina apa.Se amesteca salata usor se adauga sosul si putin ulei se da din nou la gust cu sare si piper proaspat macinat.Se lasa citeva ore acoperit cu naylon la frigider ca salata sa se macereze putin.Se serveste cu masline negre sau verzi si bucati de lipie putin prajite in ulei.Este minunata ptr vara cind este cald.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise