Se pune la fiert 1/2 l otet.1/2l apa 2 foi de dafin
Se fierb in aceasta compozitie pe rand in ordinea urmatoare:
-telina -5 min-se strecoara
-morcov-15 min-se strecoara
-ceapa 3 min -se strecoara si se arunca lichidul rezultata.
Gogosarii se dau in clocot in 2 l apa cu 2 linguri de sare.Se strecoara reci.
Legumele bine scurse se amesteca cu maioneza facuta din 2 pahare de mustar frecate cu 4 linguri zahar +1/2 pachet conservant si 3/4 l ulei.
Se pune salata in borcane,se inchide capacul si se tine la rece,de preferat in frigider.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise