salata Polonez

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300 gr piept de pui
  • 3 oua
  • 300 gr ciuperci
  • 2 cepe
  • 100 gr perune uscate
  • care
  • piper
  • maioneza

Mod de preparare

Pieptul trebuie fiert, in bulionul in care fierbe de pus sare, piper se poate si o foaie de dafin.

Ciupercile de spalat, de taiat felii subtiri si de prajit. De pus sare si piper.

Ceapa de taiat si de prajit.

Ouale de fiert.

Acum asezam in straturi:

1 strat - prunele uscate fara simburi, taiate+maioneza

2 strat - pieptul de desfacut suvite+maioneza

3 strat - ciupersi cu ceapa

4 strat - ouale taiate+maioneza

In loc de prune uscate se poate pune si caise uscate.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise