Salata rapida tailandeza

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1/2 capatana de varza alba tocata
  • 1/2 capatana de varza rosie tocata
  • 2 morcovi rasi
  • 4 linguri zeama de lamaie
  • 4 linguri otet
  • 1 lingura sos de peste
  • 2 linguri miere
  • 2 linguri ulei de susan
  • 50 g alume sfaramate
  • sare, piper dupa gust

Mod de preparare

Intr-un vas cu capac amestecati varza rosie, varza alba, morcovii, sucul de lamaie, otetul, sosul de peste, uleiul de susan, mierea si alunele.

Puneti capacul si amestecati bine pana se incorporeaza toate ingredientele.

Puneti sare si piper dupa gust, dati la frigider timp de 2 - 3 ore, amestecand din cand in cand pentru a permite ingredientelor sa se intrepatrunda bine. Sa aveti pofta!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise