Salata revigoranta

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • salata romana, salata creata, salata normala, salata rosie, morcov, telina, mar, ardei gras rosu si galben, castravete, ceapa rosie si alba,rosie, mix de seminte
  • Sos: 150 gr iaurt, 1 lingurita pasta de susan (sau susan macinat acasa), 3 lg ulei de susan, 2 lg otet de mere, un catel de usturoi tocat marunt, un manunchi de frunze de menta, un manunche de frunze de patrunjel (verdeturile toate se taie marunt), sare, piper.

Mod de preparare

Toate ingredientele de la sos se pun intr-un borcan se agita bine si se lasa la macerat macar 30 minute pentru ca aromele sa se intrepatrunda.

Intre timp, morcovii se curata si se taie fasii, salata se rupe bucati sau se lasa frunze intregi daca acestea sunt micute, marul se taie fasii sau se da pe razatoare, ardeiul, ceapa si castravetele se taie fasii, iar semintele se presara deasupra, se adauga sosul si e gata.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise