Salata revigoranta

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • salata romana, salata creata, salata normala, salata rosie, morcov, telina, mar, ardei gras rosu si galben, castravete, ceapa rosie si alba,rosie, mix de seminte
  • Sos: 150 gr iaurt, 1 lingurita pasta de susan (sau susan macinat acasa), 3 lg ulei de susan, 2 lg otet de mere, un catel de usturoi tocat marunt, un manunchi de frunze de menta, un manunche de frunze de patrunjel (verdeturile toate se taie marunt), sare, piper.

Mod de preparare

Toate ingredientele de la sos se pun intr-un borcan se agita bine si se lasa la macerat macar 30 minute pentru ca aromele sa se intrepatrunda.

Intre timp, morcovii se curata si se taie fasii, salata se rupe bucati sau se lasa frunze intregi daca acestea sunt micute, marul se taie fasii sau se da pe razatoare, ardeiul, ceapa si castravetele se taie fasii, iar semintele se presara deasupra, se adauga sosul si e gata.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise