Salata ruseasca

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 oua
  • 300 g boabe de mazare congelate
  • 567 g cartofi noi fierti si scursi de apa
  • 2 muraturi mari
  • 2 linguri de maioneza
  • 2 linguri de smantana

Mod de preparare

2. Se pun ouale intr-o oala si mazarea in alta oala. Se acopera cu apa rece si se fierb timp de 10 minute.

2. Se scot ouale din apa in care au fiert si se trec sub jet de apa rece pana cand pot fi tinute in mana. Se sparge coaja si se decojesc ouale. Se pun intr-un castron de apa rece pentru a se raci complet.

3. Se scurge mazarea si se asaza in castron cu ouale la racit.

4. Se taie cartofii si muraturile in cubulete.

5. Se scot ouale din apa, se sterg cu un servetel si se taie in cubulete. Se scurge mazarea si se pune totul intr-un castron.

6. Se adauga maioneza si smantana peste legume. Se amesteca si se serveste!

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise