Salata salatelor

Timp pregatire
6 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 100 g frunze de rostopasca,
  • 1 cartof,
  • 1 ceapa,
  • 50 g ulei,
  • Knorr
  • Ardei
  • Verdeturi dupa gust.

Mod de preparare

Se iau frunzele de rostopasca proaspete, se spala si se taie marunt, la fel si ceapa. Cartoful se fierbe in coaja dupa care se curata si se taie bucatele. Se amesteca frunzele de rostopasca, ceapa si cartoful se adauga Knorr, ardei si verdeturi dupa gust. Cele 50 g ulei se amesteca si se pun peste. Este ideal pentru gustul fiecaruia ca garnitura dar este indicat dimineata fiind un remediu impotriva bolilor de ficat si a bolilor venoase si circulatorii.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise