Salata Shuba

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • scrumbie (marinata-file)
  • 5-6 cartofi
  • 3-4 morcovi
  • o sfecla rosie
  • o ceapa
  • maioneza
  • un ou
  • sare, piper

Mod de preparare

Se fierb cartofii, morcovii, sfecla si oul si apoi se curata de coaja.

Ceapa, albusul de la oul fiert si scrumbia se taie in cuburi marunte.

Radem in straturi pe un platou in acesta ordine legumele: morcovii, cartofii si sfecla, dupa care pui maioneza si, daca vasul permite, poti sa mai repeti o data straturile.

Dupa cartof se mai pune un strat de maioneza (cartoful e o leguma uscata si maioneza inmoaie).

Pe stratul superior de maioneza razi un galbenus de ou sa fie fromos

Trebuie sa stea cel putin cateva ore, ca sa se imbibe bine maioneza si salata o fie si mai gustoasa.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise