Salată Valtellina

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 16 felii de Leerdammer Original
  • 120 gr. de carne de vită uscata, feliată
  • 4 linguri de ulei de măsline extra virgin
  • câteva picături de suc de lămâie
  • 100 gr. de salată curățată
  • câteva crutoane
  • sare și piper

Mod de preparare

Condimentează feliile de carne de vită uscate cu un pic de ulei, câteva picături de suc ​​de lămâie și piper negru.

Realizează un amestec din ulei de măsline extra virgin, un vârf de cuțit de sare, piper negru proaspăt măcinat și puțină zeamă de lămâie.

Asezonează feliile de salată cu amestecul obținut și distribuie o cantitate egală în 4 farfurii. Deasupra, adaugă pe rând feliile de carne de vită și feliile de Leerdammer Original.

La final, presară câteva crutoane.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise