Salata verde cu ficat de pui

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 capatan salata verde
  • 200g ciuperci proaspete
  • 200g ficat de pui
  • 150ml vin
  • 1ooml supa de pui(din cub knorr)
  • 30g unt
  • 4-5 catei de usturoi
  • 3 linguri ulei masline extravirgin
  • 3 linguri otet din mere si miere
  • sare si piper dupa gust

Mod de preparare

Salata verde se spala si se usuca bine,apoi se taie si se pune intr-un bol de salata.Ciupercile se curata si se taie felii subtiri si se pun peste salata.

Ficatul se pune la prajit in unt,se condimenteaza cu sare si piper si se toarna peste el vinul si supa de pui.Se lasa sa scada zeama,apoi se adauga peste salata verde.

Din ulei,otet,usturoiul pisat bine,sare si piper se face un sos care se adauga peste amestecul din castron.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise