Salau la gratar cu cartofi prajiti

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 buc. salau de aproximativ 400 g fiecare
  • 4 cartofi potriviti
  • 1 lamaie
  • 2-3 fire patrunjel
  • 4-5 catei de usturoi
  • 100 ml ulei
  • sare, piper, cimbru, condimente pentru peste

Mod de preparare

Se curata pestii de solzi si branhii, se eviscereaza, se spala bine si se zvanta cu servet absorbant. Condimentati-i si lasati-i sa stea la rece cel putin 20 minute.

Intre timp curatati cartofii, spalati-i si taiati-i pai. Puneti cartofii la prajit si pestii pe gratar. Curatati usturoiul si preparati un mujdei sau sos de usturoi. Taiati cateva felii de lamaie, iar cu ce ramane faceti suc de lamaie.

Intoarceti pesti pe gratar, dupa 7-8 minute, si lasati-i pana se rumenesc frumos. Puneti pe farfurii pestii, cartofi, stropiti cu suc de lamaie, garnisiti cu felii de lamaie si verdeata si asezonati cu mujdei sau sos de usturoi.

Pofta buna.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise