Saleuri cu mac, susan si chimen

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Ma gasiti si pe blogul meu culinar! http://bunataticulinare.wordpress.com
  • Aveti nevoie de urmatoarele ingrediente:
  • 800 g foietaj Bella, am folosit eu
  • Un ou
  • sare
  • mac
  • susan
  • chimen

Mod de preparare

Se lasa la dezghet foietajul la temperatura camerei. Apoi se ia foaia si se taie in dreptunghiuri. Peste ele ungem cu pensula oul batut cu sare.

Apoi deasupra se presara susan, mac si chimen. Pe fiecare fasie se pune ce doriti ori susan ori mac ori chiemen. Puteti si sa le puneti pe toate. Oricum sunt bune, depinde de preferinte.

Apoi se ia fiecare si se rasuceste si se pune in tava cu hartie de copt. Se pun la cuptor si se tin aprox 15 minute.

Se scot apoi si se pot servi!

Sa ai pofta buna!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise