Saleuri cu mac, susan si chimen

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Ma gasiti si pe blogul meu culinar! http://bunataticulinare.wordpress.com
  • Aveti nevoie de urmatoarele ingrediente:
  • 800 g foietaj Bella, am folosit eu
  • Un ou
  • sare
  • mac
  • susan
  • chimen

Mod de preparare

Se lasa la dezghet foietajul la temperatura camerei. Apoi se ia foaia si se taie in dreptunghiuri. Peste ele ungem cu pensula oul batut cu sare.

Apoi deasupra se presara susan, mac si chimen. Pe fiecare fasie se pune ce doriti ori susan ori mac ori chiemen. Puteti si sa le puneti pe toate. Oricum sunt bune, depinde de preferinte.

Apoi se ia fiecare si se rasuceste si se pune in tava cu hartie de copt. Se pun la cuptor si se tin aprox 15 minute.

Se scot apoi si se pot servi!

Sa ai pofta buna!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise