Sandvici cu oua

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 oua,
  • 4 felii paine de secara (a 50 g fiecare),
  • 50 g bacon,
  • 2-3 lingurite Pesto (sos de patrunjel, se gaseste in comert),
  • 100 g branza topita.

Mod de preparare

Se fierb ouale tari (circa 10 minute), se prajesc feliile de paine in toaster sau intr-o tigaie (fara grasime), iar baconul taiat cubulete se prajeste si el tot in tigaie si tot fara grasime. Se curata ouale de coaja si se taie bucatele. Se ung cele 4 felii de paine prajita cu Pesto si se presara deasupra bucatelele de ou. Peste ele se pun feliile de branza, se presara cubuletele de bacon si se dau la cuptor (250°) pana ce se topeste branza (5-7 minute). Sandviciurile se servesc cu salata de varza, masline si ardei iuti murati.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise