Sandwichiuri uriase

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 felii paine
  • 1 foaie salata
  • 1 foaie andiva
  • 4 felii salam de vara
  • 2 felii sunca (de Praga)
  • unt
  • ketchup
  • o rosie
  • un triunghi branza topita
  • mustar dulce
  • maioneza
  • 1 felie subtire de cascaval

Mod de preparare

Painea se prajeste,apoi se unge unt pe ea.Dupa acestea se pune sunca.Peste

sunca se pun foaia de salata si apoi de andiva.

Rosia se taie in felii subtiri si apoi feliile se pun peste foaia de andiva.Peste acestea se pun feliile de salam,iar dupa aceasta se unge branza topita.

La sfarsit se pun :mustarul,maioneza,ketchup peste care se pune cascavalul.

Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise