Sandwichiuri uriase

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 felii paine
  • 1 foaie salata
  • 1 foaie andiva
  • 4 felii salam de vara
  • 2 felii sunca (de Praga)
  • unt
  • ketchup
  • o rosie
  • un triunghi branza topita
  • mustar dulce
  • maioneza
  • 1 felie subtire de cascaval

Mod de preparare

Painea se prajeste,apoi se unge unt pe ea.Dupa acestea se pune sunca.Peste

sunca se pun foaia de salata si apoi de andiva.

Rosia se taie in felii subtiri si apoi feliile se pun peste foaia de andiva.Peste acestea se pun feliile de salam,iar dupa aceasta se unge branza topita.

La sfarsit se pun :mustarul,maioneza,ketchup peste care se pune cascavalul.

Pofta buna!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise