Saramura de peste

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • Ingrediente:
  • - peste
  • - sare de sac
  • - 3,4 rosii
  • - ardei capia sau ardei gras
  • - ardei iute
  • - usturoi
  • - patrunjel
  • - piper,sare,ulei

Mod de preparare

Preparare:

Se pune pestele,rosiile si ardeiul pe gratar pe un pat de sare grunjoasa, . Cand este gata se ia si se curata de sare

.se iau rosiile si ardeiul si se curata de pielite si se toaca ca pentru ciorba.

Usturoiul,morcovul,ardeiul se toaca marunt.

. Se pune apa,apoi legumele tocate.

Se lasa la fiert. Cand sunt aproape gata se pun rosiile si ardeiul si piperul dupa gust. Sare este indicat sa nu puneti deoarece exista sare destula pe peste din grill.

Cand s-a fiert totul, se ia de pe foc si se adauga pestele.Astfel se va sara si zeama. Daca mai este nevoie se adauga sare.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise