Saramura de peste

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • Ingrediente:
  • - peste
  • - sare de sac
  • - 3,4 rosii
  • - ardei capia sau ardei gras
  • - ardei iute
  • - usturoi
  • - patrunjel
  • - piper,sare,ulei

Mod de preparare

Preparare:

Se pune pestele,rosiile si ardeiul pe gratar pe un pat de sare grunjoasa, . Cand este gata se ia si se curata de sare

.se iau rosiile si ardeiul si se curata de pielite si se toaca ca pentru ciorba.

Usturoiul,morcovul,ardeiul se toaca marunt.

. Se pune apa,apoi legumele tocate.

Se lasa la fiert. Cand sunt aproape gata se pun rosiile si ardeiul si piperul dupa gust. Sare este indicat sa nu puneti deoarece exista sare destula pe peste din grill.

Cand s-a fiert totul, se ia de pe foc si se adauga pestele.Astfel se va sara si zeama. Daca mai este nevoie se adauga sare.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise