Sarlota cu mandarine, crema de branza si frisca

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 pachet de piscoturi
  • 6 mandarine pentru crema
  • 600 gr smantana
  • 6 linguri zahar pudra
  • 3 vanilii
  • 3 linguri coniac
  • 600 gr crema de branza
  • 3 linguri iaurt
  • 6 mandarine pentru decor

Mod de preparare

Combinatia dintre crema de branza, mandarine si frisca este super. Un desert usor de facut si foarte bun.

Intr-o cratita inalta punem piscoturi.

Crema de mandarine:

Curatam mandarinele. Le punem in blender si le facem crema.

In bolul de la mixer adaugam crema de branza si iaurt si amestecam 5 minute. Adaugam si crema de mandarine si amestecam bine. Adaugam vanilia si coniac si amestecam.

Frisca:

Amestecam smantana cu zahar pudra.

Punem crema de mandarine in cratita cu piscoturi. Adaugam frisca si mandarine. Lasam la rece 3-4 ore. Va doresc pofta buna!

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise