Shrimp Salad

Timp pregatire
30 minute

Ingrediente

  • (2 portii):
  • 250g creveti curatati
  • 4 felii paine rustica
  • 2 linguri ulei de masline
  • 2 linguri maioneza
  • 2 linguri fire de arpagic/chive
  • 4 linguri zeama de lamaie
  • 4 felii de bacon
  • O salata romana
  • 100g rosii cherry

Mod de preparare

Incingeti cuptorul la 200 de grade. Taiati painea in cubulete, puneti intr-o tava si stropiti cu ulei. Lasati la cuptor 8 minute, amestecand la jumatatea timpului.

Fierbeti apa intr-o oala medie, presarati sare si adaugati crevetii pana devin roz, in jur de 3-5 minute. Scurgeti, puneti pe un servet de bucatarie si raciti bine.

Puneti o tigaie la incins, adaugati fasiile de bacon si prajiti bine pe ambele parti pana devin crocante si aurii. Puneti pe un servet de bucatarie pentru a se scurge excesul de grasimi.

Amestecati maioneza cu zeama de lamaie si arpagicul taiat marunt. Amestecati bine si asezonati. Puteti pune cata cantitate doriti din fiecare, in functie de gustul preferat.

Intr-un bol, rupeti in bucati marunte salata, adaugati crutoanele, baconul rupt grosier, rosiile taiate in doua, crevetii si serviti cu dressingul de maioneza.

Alte retete delicioase gasiti pe blogul Eileen Cuisine!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise