Snitel cu cascaval

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 kg cotlet de porc
  • 3-4 oua
  • 100 g faina
  • 150 g cascaval
  • ulei pentru prajit
  • sare
  • piper
  • boia

Mod de preparare

Cotletul se taie felii cam de un centimetru grosime, se pun intre doua folii de plastic(punga) si se bat bine pe ambele parti.

Se asezoneaza snitelul si se lasa 30 minute la rece.

Cascavalul se taie felii subtiri de 1/2 cm care se pun pe jumatatea de felie de snitel si cealalta jumatate se pliaza peste cascaval.

Se da snitelul prin faina si prin oul batut apoi se prajesc in uleiul incins, pe ambele parti.

Daca nu sta cascavalul in snitelul pliat, atunci prindem snitelul cu scobitoare.

Dupa ce s-au prajit se scot snitele pe servetele absorbante.

Se serveste cu cartofi piure si cu salata de ardei copti.

Pofta mare !

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise