Snitel cu cascaval

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 kg cotlet de porc
  • 3-4 oua
  • 100 g faina
  • 150 g cascaval
  • ulei pentru prajit
  • sare
  • piper
  • boia

Mod de preparare

Cotletul se taie felii cam de un centimetru grosime, se pun intre doua folii de plastic(punga) si se bat bine pe ambele parti.

Se asezoneaza snitelul si se lasa 30 minute la rece.

Cascavalul se taie felii subtiri de 1/2 cm care se pun pe jumatatea de felie de snitel si cealalta jumatate se pliaza peste cascaval.

Se da snitelul prin faina si prin oul batut apoi se prajesc in uleiul incins, pe ambele parti.

Daca nu sta cascavalul in snitelul pliat, atunci prindem snitelul cu scobitoare.

Dupa ce s-au prajit se scot snitele pe servetele absorbante.

Se serveste cu cartofi piure si cu salata de ardei copti.

Pofta mare !

Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...

Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata

Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...

Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita

Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise