Snitel umplut cu cascaval

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -400 g snitel porc,
  • -4 felii cascaval,
  • -sare,
  • -piper alb macinat,
  • -cimbru uscat,

Mod de preparare

Am batut bine bucatile de snitel, le-am sarat si condimentat bine cu piper si ceva cimbru pe care il folosesc des pentru ca da bine in multe situatii si e foarte aromat. Din aceste bucati au rezultat 4 pachetele de marime potrivita pe care le-am umplut cu patru felii groase de cascaval, le-am prins strasnic marginile in scobitori pe toate laturile si le-am aruncat pe gratarul incins care a facut toata treaba in vreo 10 min.

Nimic mai simplu si nimic mai bun! Au o savoare deosebita, merita sa le incercati ori de cate ori vreti sa pregatiti o masa satioasa si mai ales rapida...

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise