SNITEL UMPLUT CU MUSCHI DE PORC SAU VITEL, PIEPT DE PUI, DE CURCAN, CARNE DE IEPURE DOMESTIC, MIEL (PULPA)

Timp pregatire
90 minute

Ingrediente

  • Carne de porc
  • vitel
  • pui
  • curcan
  • iepure domestic
  • pulpa de miel
  • patrunjel
  • ceapa
  • usturoi
  • masline
  • sare
  • piper macinat.

Mod de preparare

Carnea, curatata de pielite, se taie in felii de 1 cm grosime, batindu-se cu batatorul fara sa serupa, apoi se unge cu o compozitie mai picanta: slanina proaspata sau afumata taiata marunt cu marar, patrunjel, mustar, ceapa, usturoi, masline, castravete, gogosar proaspat sau din conserva,toate taiate marunt si combinate dupa gust.Apoi, snitelul se indoaie in jumatate, se trece prin faina, apoi prin ou (batut cu furculita, in care s-a pus putina sare si piper macinat) si prin pesmet,sau iar prin faina, prajindu-le ca si snitelul parizian si servindu-le la fel.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise