Soleanca

Timp pregatire
80 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 100g salam Sinaia
  • 200g Salam pontic
  • 100g muschi file
  • 2 morcovi
  • 1 ardei rosu
  • 1 ardei galben sau verde
  • telina
  • patrunjel radacina
  • 2 rosii
  • 1 ceapa potrivita
  • 1 cartof
  • pasta de tomate
  • lamaie
  • sare/piper
  • patrunjel frunze

Mod de preparare

Taiem mezelurile fasii si le punem la fiert. Intre timp taiem legumele si le punem la calit in 2 lingurite de ulei. Dupa ce s-au calit putin le adaugam in oala unde fierb mezelurile. Dupa 20 min de fiert se adauga cartofii taiati cubulete. Adaugam sare, piper si o acrim cu jumatete de lamaie stoarsa. La sfarsit se adauga patrunjel tocat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise