Somon cu pesto la cuptor

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru 3 persoane:
  • 3 fileuri de somon ,
  • 3 lingurite de pesto genovese,
  • zeama unei lamii mici,
  • sare,piper,dupa gust.

Mod de preparare

Fileurile de somon se asezoneaza cu sare, piper si zeama de lamiie si se lasa, acoperite cu folie intr-un vas,cca 1 ora la frigider. Se scot apoi si se imbalsameaza pe rind, fiecare cu cite o lingurita de pesto,dupa care se aseaza intr-o forma termorezistenta (cu partea cu piele in jos) si se dau la cuptorul incalzit la 180 grade, functia grill(cea in care flacara aprinsa este desupra), pentru 10- 15 minute, in functie de grosimea fileului.

Servim cu un orez basmati simplu si felii longitudinale de dovlecei asezonate cu ulei de masline, sare si piper si coapte la gratar sau intr-o tigaie grill. Asezonati totul cu lamiie sau sos de soia, dupa preferinte si serviti cald.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise