Sos cremos de nuci

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 500 g de nuci măcinate
  • - 500 ml de smântână groasă
  • - 2 linguri de parmezan
  • - 2 linguri de coniac
  • - piper

Mod de preparare

Marinaţi o oră nucile în coniac.

Amestecaţi toate ingredientele.

Incălziţi într-o cratiţă pe aburi, fara să fiarbă.

Serviţi cu paste sau rece cu bastonaşe de crudităţi (morcovi, ţelină tije etc

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise