sos de ciuperci

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4-5 ciuperci
  • 1 ceapa
  • 50 g unt
  • 1 lingura faina
  • 1 rosie mare
  • 500 ml apa sau supa de legume instant
  • cateva frunze de patrunjel
  • sare, piper,

Mod de preparare

Ceapa se toaca marunt si se caleste in unt. Dupa ce s-a calit, se adauga faina, apoi apa calda sau supa instant, putin cate putin amestecand continuu. Se adauga ciupercile tocate marunt, rosia decojita si taiata marunt. Se adauga sare si piper. Se lasa 8-10 minute. Inainte de a-l servi se pune verdeata tocata fin.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise