Sos de mere cu busuioc

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 500 g mere
  • - 2 linguri unt sau margarina
  • - 2 linguri miere
  • - busuioc maruntit dupa gust (proaspat sau uscat, in functie de sezon)
  • - 5-6 rosii cherry
  • - 200 ml frisca lichida
  • - coaja rasa de la o lamaie

Mod de preparare

Se curata merele si se taie felii. Rosiile se taie in 4 bucati. Merele se prajesc pe ambele parti intr-o tigaie de teflon, pana se inmoaie un pic si capata un pic de culoare. Se scot dupa aceea feliile de mere pe o farfurie, iar in tigaie se topeste untul sau margarina. Se adauga merele, apoi mierea si se condimenteaza cu busuioc Se amesteca bine.

Dupa aceea se adauga rosiile, frisca si coaja rasa de lamaie. Se amesteca si se mai da intr-un clocot.

Se serveste cald, ca si garnitura langa carne de pui prajita la gratar, cu orez fiert sau piure de cartofi.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise