Sos Laurentina

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 linguri pasta de tomate.
  • 1 catel de usturoi.
  • 1 lingurita de seminte de ardei usturat.
  • 10 cl lapte.
  • 10 g unt.
  • 10 g faina.
  • 1/2 legatura de patrunjel
  • sare, piper dupa gust.

Mod de preparare

1. Se pune in tigaie untul , se calesc semintele impreuna cu usturoiu tocat marunt.

2. Adaugati pasta de tomate impreuna cu laptele si amestecati repede , dupa aceea adaugati faina si amestecati pana cand devine o pasta moale.

3. La terminarea Sosului , adaugati 1 lingurita de ulei de masline extra vergine , patrunjelul tocat marunt si lasati sa se raceasca.

3. Sare si piper dupa gust.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise