sos pentru macaroane

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 linguri de ulei
  • jumatate de ceapa
  • un catel usturoi
  • 3 felii dintr-un morcov
  • 1 ardei iute, mic
  • sare dupa gust

Mod de preparare

Intr-o tigaie se pun la rumenit toate ingredientele de mai sus, toate in acelasi timp.

Se pune jumatate de pahar de apa in blender dupa care se toarna compozitia rumenita.

In timpul de 2 minute al mixarii se mai aduga un pic de sare; si paine - da paine! pina se formeaza o crema care este sosul.Acest sos se poate servi amestecat cu macaroanele (sau orice paste), orezul, cartofii taiati felii sau cuburi, cit si la platourile cu carne sau legume pane.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise