Sos pentru spaghette Regu

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1kg carne tocată
  • 4-5linguri ulei
  • 1țelină rasă
  • 4-6cepe tăiate mărunt
  • 4morcovi rași
  • 1Regal Tomate (Bulion 1.5l)
  • Sare
  • Piper

Mod de preparare

Călim într-o crăticioară în ulei ceapa, morcovii și țelina după care adăugăm carnea tocată și bulionul, condimentăm cu sare și piper și lăsăm să fiarbă puțin.

Sunt un deliciu alături de paste! Poftă mare!!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise